Trondheim. (Foto: Hauke Hille/Wikimedia Commons (CC BY 3.0))

TREHUSBYEN: Trønderhovedstaden Trondheim har visstnok den lengste sammenhengende trehusbebyggelsen i Norden. Capra Consulting etablerer nå nytt avdelingskontor i byen. (Illustrasjonsfoto: Hauke Hille/Wikimedia Commons (CC BY 3.0))

Capra åpner i Trondheim

Capra Consulting vokser, og utvider med ny avdeling i tusenårsbyen.

Capra Consulting har vokst til 50 ansatte i Oslo siden oppstarten i 2005, og utvider nå satsingen til Midt-Norge. Trondheimskontoret skal levere konsulenttjenester innen på rådgivning og systemutvikling til kunder i både privat og offenlig sektor.

Etablering har også som mål å utvide kundeporteføljen med nye kunder i Trøndelag. Selskapet, som årlig er på frierfot mot nyutdannede sivilingeniører fra NTNU, og håper at lokal tilstedeværelse skal bidra til å knytte enda tettere kontakt med studentmiljøet og dessuten utvide samarbeidet med linjeforeningene på NTNU Gløshaugen.

Sivilingeniørene Anders Nordbø og Jørund Fagerjord  skal bygge opp den nye avdelingen som åpner dørene 1. juli, i lokaler sentralt plassert ved Solsiden i byen.

- Vi har fått en super mulighet av ledelsen i Capra. Dette kommer til å bli hardt arbeid, men vi er allerede godt i gang med forberedelsene og jeg ser frem til en veldig spennende tid, sier Nordbø, leder for Trondheimskontoret i Capra.

Både Nordbø og Fagerjord har fra før tilknytning til Trondheim, og har et bredt nettverk å spille på både for å komme i kontakt med potensielle kunder og nye, fremtidige kolleger. Fokuset i begynnelsen vil ligge i salg og etablering av nye kundeforhold, men Fagerjord regner med at jakten på kollegaer for Trondheimskontoret begynner allerede i høst.

- Vi har dog også et mål om å vokse, så utover høsten vil vi begynne å se etter nye kolleger som ønsker å være med på å bygge opp Trondheimskontoret, sier Fagerjord.

Karriere