NYE CHECKMATES: (fra venstre) Christian Kieding Egelie, Tone Hassel Kringstad og Tormod Bekken i Checkware. (Foto: Checkware)

NYE CHECKMATES: (fra venstre) Christian Kieding Egelie, Tone Hassel Kringstad og Tormod Bekken i Checkware. (Foto: Checkware)

Checkware ansetter tre

Selskapet utvider staben med nyansatt prosjektleder, teknisk skribent og kundeansvarlig.

Checkware leverer løsninger for digital pasientmedvirkning, inkludert selvrapportering, til sykehus og rehabiliteringssentre i Norge og Storbritannia. Selskapet melder om økende interesse for deres løsninger, og utvider med tre nye medarbeidere.

Christian Kieding Egelie er nyansatt prosjektleder i Checkware. Egelie har erfraing fra store leveranseprosjekt for blant annet Q-Freeog Kongsberg Maritime, og med leveranser til Norge, Europa og Asia. I ny stiling hos Checkware vil Egelie lede leveransjeprosjekt og vil jobbe i nært samarbeid med kundene.

Egelie er utdannet ved L’Université Robert Schuman i Frankrike, Høgskolen i Østfold og IHM-Business School i Sverige.

Tone Hassel Kringstad er ny teknisk skribent i Checkware. Hun har lang erfaring med dokumentasjon, og kan vise til nesten 13 år som ansvarlig teknisk skribent hos Powel og erfaring fra Star Information Systems. Kringstad har også erfaring med brukerstøtte fra sistnevnte, og er i tillegg sertifisert Scrum Master. I ny stilling hos Checkware får hun ansvar for å utarbeide brukerdokumentasjon, opplæringsmateriale og markedsmateriell, og kommer til å jobbe tett med både utviklere og marked.

Kringstad har praktisk-pedagogisk utdannelse fra NTNU, grunnfag i engelsk språk fra Universitetet i Bergen og språkutdannelse i engelsk for næringslivet fra Norges Handelshøgskole.

Tormod Bekken er ny kundeansvarlig i Checkware, og blir ansvarlig for salg og oppfølging til og av nye og eksisterende kunder. Han kommer til selskapet fra Visma, der han har jobbet som markedsfører for samhandlingsløsninger og salgsansvarlig for omsorg- og velferdsteknologi. Har har også salgserfaring, både lokalt og internasjonalt, innen digital helse fra Well Diagnostics, Telenor, Medinor og Profdoc.

Bekken har salgs- og markedsføringsutdannelse fra Handenshøyskolen BI.

Karriere