RÅDGIVER: Sverre Kjetil Lima er rådgiver i Proplan. (Pressefoto)

RÅDGIVER: Sverre Kjetil Lima er rådgiver i Proplan. (Pressefoto)

DSS-veteran er ny rådgiver i Proplan

Sandnesfirmaet utvider teamet for egenutviklet programvare med erfaren rådgiver Sverre Kjetil Lima.

Programvareselskapet Proplan er Visma Software Platinum Certified Partner og Superoffice-forhandler, men utvikler også egne løsninger som Proplan Time og Proplan Insight.

Nå utvides teamet for egenutviklet programvare med ansettelsen av ny rådgiver Sverre Kjetil Lima. Lima har lang erfaring i bransjen, og kommer til Proplan sist fra DSS Consulting der han har jobbet med ERP og forretningsprosesser, de siste fem-seks årene som partner og rådgiver, og de foregående 12 som daglig leder i selskapet. Før DSS jobbet Lima som konsulent i Merkantildata (nå Atea), Intentia og Figgjo.

I ny stilling hos Proplan vil han jobbe fokusere på utleie- og serviceoppfølgingssystemet Proplan Insight og CRM-løsningen Visma Superoffice.

- I næringslivet må vi effektivisere og gjøre forretningsprosesser enda smartere. Jeg kjente Proplan både som kunde og samarbeidspartner fra før, og opplever kundebasen og miljøet her som en spennende base for å jobbe videre med dette, sier Limai en melding.

Lima er utdannet innen økonomi ved Handelshøyskolen BI.

Proplan har i dag rundt 90 medarbeidere fordelt på kontor i Sandnes, Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Haugesund og Bergen.

Karriere