Evry ansetter på infrastruktur

Evry ansetter på infrastruktur

Har fått 11 nye tekniske medarbeidere i avdelingen for infrastruktur siden januar og frem til nå.

Evry vokser på infrastruktur, og har gjort en rekke nyansettelser innen salg og leveranse ved sin systemintegratør-avdeling i Oslo. Avdelingen jobber i hovedsak med infrastruktur-leveranser til kunder som ikke driftes av Evry.

Thomas Rasch Brastad er ansatt som avdelingsleder for infrastruktur konsulenter for Evry i Oslo. Brastad kommer til Evry fra Liquid Barcode (et datterselskap av Telenor) hvor han var landssjef for Sverige. Brastad har mange års fartstid som utvikler, konsulent, avdelingsleder, selger og salgssjef og har jobbet i selskaper som Consafe, Ovitas, Superoffice, Visma og Mobiletech. Han er også engasjert i Lær Kidsa Koding. Brastad begynte i Evry i juni.

Laila Heggeli er ansatt som salgs- og lisensspesialist i Evry i Oslo og vil jobbe dedikert med vedlikeholdsavtaler og produkt- og tjenesteporteføljen på Citrix og Vmware. Heggeli kommer til Evry fra Commaxx hvor hun i har vært en nøkkelressurs for selskapet, blant annet på Citrix lisensavtaler. Heggeli begynner i Evry i august.

Marianne Ingebretsen er ansatt som senior salgsspesialist på klientplattform, og vil jobbe nasjonalt med selskapets kunder innen maskin-, programvare og infrastruktur-leveranser. Ingebretsen kommer til Evry fra Atea der hun var selskapets produktansvarlig på elev-PC. Hun begynte i Evry i juni.

Bent Arild Helstrup er ansatt som senior salgsspesialist på samordnet kommunikasjon (UC) og telepresence. I ny stilling vil han jobbe med selskapets kunder på maskin-, programvare og infrastruktur-leveranser. Helstrup kommer til Evry fra stillingen som key account manager i Videra og før det jobbet han som kundeansvarlig i Cisco (Tandberg). Helstrup begynte i Evry i januar.

Hanne Kinden er ansatt som account manager i Oslo, og vil jobbe med Evry sine vekstambisjoner i SMB-markedet og mot utvalgte nøkkelkunder på markin-, programvare og infrastruktur-leveranser. Kinden kommer til Evry fra Aastra, og hun har også jobbet som key account manager i Atea. Kinden begynte i Evry i desember.

Rasmus Hildonen er ansatt som seniorkonsulent i Evry i Oslo og vil jobbe med prosjekt- og løsningsleveranser innen infrastruktur og datasenter for kunder i SMB-markedet, og med fokus på rådgivning og implementering. Hildonen kommer til Evry fra Garnes Data. Han begynner i Evry i august.

Hilde Lassen er ansatt som seniorkonsulent hos Evry i Oslo. Her skal hun i hovedsak jobbe med prosjekt- og løsningsleveranser på infrastruktur og SQL, i tillegg til prosjektledelse for selskapets leveranser i SMB-segmentet. Lassen kommer til ny stilling fra en tilsvarende rolle i Evry sin driftsavdeling.

Artem Borodai er ansatt som seniorkonsulent for Evry i Oslo, og skal jobbe med prosjekt- og løsningsleveranser innen amordnet kommunikasjon (UC) og telepresence. Borodai kommer til Evry fra Cisco, der han jobbet med telepresence TAC support. Borodai er dessuten kjent med Evry fra før, og har tidligere arbeidet med driftsrelaterte tjenester i selskapet. Borodai begynte i Evry i mars.

Karim Sani Ntieche er ansatt som seniorkonsulent Evry i Oslo, og vil jobbe med prosjekt- og løsningsleveranser innen nettverk og telepresence. Ntieche kommer til Evry fra Cisco, der han jobbet med telepresence TAC support. Han har også tidligere jobbet for HP. Ntieche begynte i Evry i april.

John Palmer Ørke er ansatt som konsulent i Evry i Oslo og vil jobbe med prosjekt- og løsningsleveranser innen infrastruktur med fokus på rådgivning og implementering for Evry sine SMB-kunder. Ørke kommer til selskapet fra Garnes Data, og begynte i Evry i januar.

Vitaliy Mykhalchyshyn er ansatt som konsulent i Evry i Oslo og jobber med prosjekt- og løsningsleveranser innen infrastruktur med fokus på ådgivning og implementering. Mykhachyshyn kommer til Evry fra konsulenthuset Contra, og begynte i Evry i januar.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: