Først i nye lokaler

NYE I PALETTE SOFTWARE: Norges- og salgssjef Håvard Gjeldokk og Vera Kejr, Senior Account manager i Palette Software Norge.

Først i nye lokaler

Programvareleverandøren Palette Software har åpnet kontor på Lysaker Torg med norgessjef og kundeansvarlig på plass.

Svenske Palette Software leverer programvareløsninger for automatisering av finansielle prosesser, kjent som "Purchase-to-Pay". Selskapet har vært aktive i det norske markedet siden 2005 gjennom partner Canon.

Nå har Palette åpnet kontor på Lysaker Torg, og de to første ansatte er på plass.

Håvard Gjeldokk er nyansatt norgessjef og salgssjef i Palette Software Norge. Han har 16 års erfaring med løsnings- og tjenestesalg i it-bransjen, blant annet med P2P-løsninger mot både privat og offentlig sektor. Gjeldokk har blant annet jobbet som salgssjef i Basware og kundeansvarlig i Nofas Management.

Gjeldokk kommer til Palette Software Norge fra Visma der han har vært leder for salg og markedsføring for Visma Opic og nyligst Visma Commerce. Han er utdannet markedsøkonom ved IHM Business School og Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

Vera Kejr er nyansatt kundeansvarlig (Senior Account Manager) i Palette Software Norge. Kejr kommer til selskapet fra tilsvarende stilling i Palette-partner Readsoft (nå: Lexmark). Hun har til sammen 12 års erfaring fra bransjen, og har tidligere også jobbet som kundeansvarlig i Syscom, Softline Solutions og Experian. 

Kejr er it-utdannet ved SIKT (Skolen for informasjons- og kommunikasjonsteknologi) og salgs- og markedsføringsutdannelse ved Merkantilt Institutt (nå: NKH).

Karriere