Hoff forlater Ikt-Norge

AFTER SKI: Per Morten Hoff fortlater Ikt-Norge for godt uten helt konkrete planer, utover å gå på ski. Arkivfoto: Ikt-Norge

Hoff forlater Ikt-Norge

Per Morten Hoff forlater rådgiverrolle i Ikt-Norge to år før tida.

I en epost melder tidligere adm. direktør Per Morten Hoff at han til helga forlater Ikt-Norge-skuta for godt. Da har han vært i interesseorganisasjonen i 28 år.

Forlater gyngestolen

- Planen var at jeg skulle bistå ny administrerende direktør frem til utgangen av 2018, men stafettpinnen er for lengst overlevert og Heidi er veldig godt i gang med sin etappe. Hun trenger hverken en rådgiver i gåstol eller gyngestol.  Derfor har vi funnet ut at det er formålstjenlig for alle parter at jeg logger ut nå på fredag 25.11. Min jobb er gjort, og jeg kan ta fatt på nye utfordringer, skriver Hoff.

Hoff forlater en organisasjon bygd opp fra enmannsorganisasjonen KDL til en mer slagkraftig organisasjon med dyktige medarbeidere.

Popt og upopt

Han skriver at han er fornøyd med alle resultatene Ikt-Norge har oppnådd, og spesielt å få digitalisering på alles lepper. Hjemme-PC-ordning, FoU-fradrag i programvarebedrifter, Skattefunn, reduksjon i el-avgift, nye standardavtaler og bredbånd til hele Norge er seire han nevner spesielt.

Av prosjekter som peker framover skriver Hoff om Ehelseforum og GrønnIT, og forsikrer at han også har trivdes i kamper som ikke har vært fullt så populære.

Hoff har ingen konkrete oppgaver å gå til, men håper på godt skiføre. Og løfter om å følge med på hva bransje, presse, forening og beslutningstakere foretar seg.

Karriere