IBM-topp til EDB Ergogroup

IBM-topp til EDB Ergogroup

Roar Håland blir ny regiondirektør for EDB Ergogroup i Rogaland.

EDB Ergogroup har ansatt Roar Håland som ny regiondirektør i Rogaland.

Håland kommer fra i ledergruppen i IBMs konsulentavdeling hvor han har hatt ansvaret for oljevirksomhet og kjemisk industri det siste året.

Stavanger-direktør i Capgemini

Håland vil begynne i sin nye stilling 1. september, og får hovedansvaret for å lede selskapets videre satsing i fylket.

- Vi har offensive planer for vår fremtidige satsing og videre vekst i Rogaland. Med Roar Håland ombord har vi fått på plass den beste kapteinen vi kunne fått på skuta, sier konserndirektør for Consulting i EDB Ergogroup, Hans-Henrik Merckoll i en pressemelding.

Håland er utdannet sivilingeniør it og har i tillegg et Master of Management-program innen samspill og ledelse og en MBA med fokus på innovasjon og internasjonal forretningsutvikling. Før han begynte i IBM i september i fjor, har han jobbet i Capgemini i 14 år, sist som regiondirektør i Stavanger.

- EDB Ergogroup er Norges mest spennende it-selskap med svært mange dyktige mennesker og spennende kunder og prosjekter. Selskapet er opptatt av å bygge en solid forretning på lang sikt regionalt i Stavanger, der EDB Ergogroup har vært et it-flaggskip helt siden Allianse-tiden. Jeg gleder meg til å bidra med min kompetanse og erfaring, slik at vi kan gjøre EDB Ergogroup til et enda bedre selskap for kundene våre i Rogaland, sier Roar Håland.

EDB Ergogroup i Rogaland

EDB Ergogroup-konsernet har rundt 330 aktive kunder og 300 ansatte i Stavanger og Haugesund.

Herfra leverer selskapet it-tjenester både til regionens virksomheter innenfor petroleumsindustri, til offentlig sektor og til ulike små og mellomstore norske bedrifter.

Les om:

Karriere