Ny bankkontrakt til EDB

Ny bankkontrakt til EDB

EDB og Sparebank 1 forsterker samarbeidet med en avtale på 100 millioner kroner.

- Sparebank 1 og EDB forsterker sitt strategiske samarbeid og utvider felles satsning på digitale bankløsninger, forteller EDB Business Partner i en børsmelding.

Avtalen har en samlet verdi på 100 millioner kroner, og skal vare i seks år.

Det hele innebærer at EDB skal levere komponenter for modernisering av arbeidsflaten for de ansatte i Sparebank 1. Avtalen skal også føre til en utvidelse av selvbetjeningstilbudet til bankkundene gjennom nye løsninger på låneområdet, "økt trygghet for kundene i forhold til kortinformasjon, samt bruk av mobiltelefon for å distribuere relevant informasjon til kundene".

Nye løsninger

Sparebank 1 vil også få levert "nye løsninger som forenkler og effektiviserer hverdagen for kundene og de ansatte, samt legger grunnlaget for samhandling mellom kunder og ansatte i de digitale flater."

- Denne avtalen bekrefter verdien i det strategiske samarbeidet mellom Sparebank 1 og EDB. Gjennom denne avtalen får de ansatte i Sparebank 1 tilgang til moderne og prosesseffektive løsninger, og kundene vil få tilgang til bankens tjenester i flere kanaler, sier Endre Rangnes, konsernsjef i EDB i meldingen.