Nye ledere i Broadnet

Nye ledere i Broadnet

Simon Justnes, Ståle Njå og Harald Baardseth er nyansatte i Broadnets salgsapparat.

Simon Justnes er nyansatt salgssjef på systemintegrasjon i Broadnet. Han kommer til selskapet fra HPs tjenestedivisjon der han har ledet tjeneste, konsulent- og supportsalg med ansvar for direkte og indirekte salg i tilknytning til dataromsprodukter. Justnes har faktisk jobbet i HP i 12 år, med ledelsesansvar de siste tre.

Han er også kåret til tredje beste leder under 40 år, i «Årets Unge Leder 2013». Justnes har bachelorgrad i økonomi fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Ståle Njå er nyansatt forretningsansvarlig for salg, hvor han i hovedsak skal jobbe med kommersielle forbedringsprosjekter. Njå har over 13 års erfaring som konsulent på ledelse i Accenture, der han først og fremst jobbet mot telekombransjen og med prosjekter for å forbedre salg-, tjeneste- og markedsføringsfunksjonene i ulike selskaper.

Sjå er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Før det gikk han Idrettshøyskolen og Befalsskolen.

Harald Baardseth er nyansatt salgssjef for SMB i Broadnet. Han kommer til ny stilling innenfra Broadnet-systemet via selskapene Bluecom og Catch, blant annet som produkt- og markedssjef. Baardseth er også gründer av Dinabo, som nå er en del av Broadnet.

Han har tatt sivilmarkedsførerstudiet ved Markedshøyskolen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

Karriere