Nye medarbeidere i Core Services

TIL CORE: Per Terje Olafsen og Stian Heyerdahl-Larsen er nyansatt i Core Services.

Nye medarbeidere i Core Services

Per Terje Olafsen er nyansatt på teknisk side, og Stian Heyerdahl-Larsen er ny selger i selskapet.

Core Services leverer it-infrastruktur for datasenter og datarom, med kunder både i privat og offentlig sektor. Nå utvider selskapet med to nye medarbeidere.

Per Terje Olafsen er nyansatt senior teknisk konsulent i Core Services. Han har tidligere jobbet som konsulent innen it-sikkerhet og nettverk. Olafsen har blant annet erfaring fra Endpoint Security i perioden 2009 og frem til 2015, der han var hovedressurs på løsninger fra Aruba Networks og Intel Security. Det siste året har Olafsen jobbet med nettverks- og sikkerhetsrelaterte oppgaver hos driftsselskapet Keystep. Han spesialiserer seg også på sårbarheter og hacker-teknikker, og naturlig nok sikringstiltak mot datainnbrudd.

Stian Heyerdahl-Larsen er nyansatt selger i Core Services. Han kommer til selskapet fra stillingen som kundeansvarlig i driftsselskapet Keystep. Heyerdahl-Larsen har før Keystep 12 års erfaring som salgssjef i Endpoint Security. Han har tidligere vært kontoadministrator i Syscom og Andersen & Andersen Informatikk.

- Core Services har med sin solide posisjon innen datasenter-løsninger og infrastruktur det beste utgangspunkt for å være kundens foretrukne leverandør også av trådløse nettverk og sikkerhetsløsninger. Jeg ser frem til å bidra i denne prosessen, sier Heyerdahl-Larsen i en melding.

Karriere