UNG NETTUTVIKLER: Emil Helland Broll er nettutvikler i Iteo, og er med sine 20 år den yngste medarbeideren i selskapet. (Foto: Iteo)

UNG NETTUTVIKLER: Emil Helland Broll er nettutvikler i Iteo, og er med sine 20 år den yngste medarbeideren i selskapet. (Foto: Iteo)

Utviklertalent til Iteo

Emil Helland Broll går fra videregående skole til fast jobb som nettutvikler, og blir selskapets yngste medarbeider.

Emil Helland Broll er nyansatt webutvikler i kommunikasjonsbyrået Iteo. Broll kommer til selskapet nesten direkte fra skolebenken, og er selskapets yngste medarbeider.

Broll gikk ut fra Elvebakken videregående skole sommeren 2015, og har jobbet med utvikling som frilanser ved siden av skolen. Han har også jobbet ett års tid som frivillig for Operasjon Dagsverk.

Kompetansemessig er Broll selvlært, og han forklarer selv at han er drevet av interesse for web- og applikasjonsutvikling og nysgjerrighet. Han har utviklet en rekke applikasjoner for Iphone og flere nettsteder.

- Jeg begynte å interessere meg for teknologi og web veldig tidlig. Jeg var omtrent 10 år da jeg begynte å leke meg med web- og programutvikling. Da jeg var 16 år fikk jeg mitt første frilans-oppdrag og har etter det tatt på meg flere oppdrag ved siden av skolen, hovedsakelig innenfor nettsideutvikling, forteller Broll i en melding.

Nå er 20-åringen på plass i Iteos lokaler, og forteller at han valgte selskapet på grunn av nettutviklermiljøet der.

- Det er veldig lærerikt å få bli en del av Iteos fag- og arbeidsmiljø. I tillegg er jo Iteo et ganske kult selskap der jeg kan få være med på hele prosjektet fra oppstart til avslutning, som frilanser ser man ofte kun bruddstykker, utdyper han.

Karriere