Karrieretest på nett

Karrieretest på nett

Utdannelse er viktig, men det at du klarer å bruke det du har lært er enda viktigere.

I samarbeid med cut-e norge as, gir Karrierelink.no lesere muligheten til å delta i normeringen av en serie bransjespesifikke evnetester. Alle som svarer på en seriøs måte innen fristen, vil motta testrapporter for hver enkelt test uten kostnad, skriver selskapet på sin webside.

Cut-e leverer evnetester som kartlegger spesifikke evner. Dette gjør at man kan velge å teste evner som har særlig relevans for den aktuelle stillingen, basert på kravene i stillingen. Eksempelvis vil de fleste finne det naturlig å sjekke ut den numeriske og forretningsmessige forståelsen hos kandidater til en butikksjefstilling. Enkelt og effektivt.

- Utdannelse er selvsagt viktig, men det at du klarer å bruke det du har lært er enda viktigere, sier Rudi Myrvang, psykolog og daglig leder i cut-e norge as.

I løpet av høsten vil verbal og numerisk evnetest for bransjene varehandel, industri og finans gjøres tilgjengelig via Karrierelink.no. På nyåret vil i tillegg tester beregnet for administrative stillinger legges ut.