-- Kjøp Oracle, Bill

-- Kjøp Oracle, Bill

Bjørnar Andersen anbefaler Bill Gates å kjøpe opp Oracle. Blant annet.
Andersen er daglig leder i Spektrum Software AS. Spektrum Software leverer erp- og crm- systemene Visma Global og Visma SalesOffice, samt lønnssystemet Visma Lønn. I tillegg leveres konsulenttjenester og spesialutvikling knyttet til dette. Spektrum Software har 30 medarbeidere, og er ifølge Andersen den ledende og klart største Visma-forhandleren i dette segmentet

-- Hva gjør du akkurat nå?

-- Vi rekrutterer flere erfarne konsulenter og jeg jobber nå med å utarbeide stillingsannonsen, i tillegg til at jeg forbereder meg til kommende styremøte. Og så svarer jeg på spørsmål fra deg :

-- Hvor mange timer jobber du hver dag?

-- 8 - 10 timer

-- Din mest moderne tekniske anskaffelse?

-- Ericsson P900

-- Hvilken teknisk duppedings som ikke finnes i dag, kunne du tenke deg?

-- En duppedings på størrelse med P900 som var en komplett, og kraftig bærbar pc, som jobbet på bredbåndshastighet overalt og med blåtann-tilkobling til alle nødvendige deler for kontordrift (tastatur, stor skjerm, skriver etc)

-- Nevn et teknologisk irritasjonsmoment i hverdagen?

-- Netcoms elendige dekning når jeg daglig passerer Alnabru i bil. Som "gammel" utviklingsmann vil jeg også nevne Microsofts dominans innen utviklingsverktøy til tross for at de ikke har enterprise-egenskaper i seg.

-- Hva ville du sagt hvis du møtte Bill Gates?

-- Kjøp Oracle, Progress Software og Sun, og vips så er de en virkelig enterprise- leverandør. I tillegg ville jeg nok anbefalt ham å ansette meg på apanasjelønn i selskapet sitt og hjulpet ham med å intergrere de nevnte selskapene.

-- Send MeDialogen videre.

-- Min navnebror Tore Andersen i Ecutel.