Kjøper IDG Magazines Norge

Kjøper IDG Magazines Norge

PRESSEMELDING: Morten Hansen har tatt over forlaget som eier blant annet Computerworld og PC World i Norge

Morten Hansen (siviløkonom og MBA) har kjøpt IDG Norge av IDG International Publishing Services. Forlaget eier de kjente merkevarene PC World og Computerworld, som nå lisensieres av det nye norske selskapet.

Morten Hansen har vært daglig leder i IDG Norge siden august 1984. I perioden 1993 – 2000 var han også leder av Computerworld globalt.

- Vi er glade for at Morten Hansen har tatt over eierskapet i vårt norske datterselskap, sier administrerende direktør David Hill i IDG International og fortsetter:

- Våre norske lesere og kunder vil fortsette å nyte godt av IDGs produkter og tjenester, og medarbeiderne i Oslo vil få fordelene av jobbe i et lokalt eid forlag.

Selger mindre markeder

IDG International har den siste tiden solgt sine datterselskaper i mindre markeder.

- Jeg er glad for eierskiftet som nå er gjort, sier Morten Hansen.

- Lokale eiere gir kortere beslutningsprosesser og gjør oss langt smidigere i utviklingen av nye produkter og tjenester. Smidigheten er avgjørende for å lykkes i en it- og mediebransje som endrer seg raskt, fortsetter han.

Det nye selskapet får navnet Techno Communications og har 35 ansatte.

- På kort sikt vil ikke våre lesere og kunder merke noen forskjell, vi fortsetter som før med alle våre merkevarer. På litt lengre sikt kommer vi med nye spennende produkter og tjenester innenfor våre kjerneområder medievirksomhet, it-rekruttering og events. Allerede i løpet av året vil våre lesere merke en betydelig ansiktsløfting på våre digitale produkter, sier Hansen.

For mer informasjon kontakt:

Morten Hansen, telefon: 22053002/90672861, epost: morten.hansen@idg.no