Knalltall for MakingWaves

Fjoråret ble en suksess for administrerende direktør Even Fossen & Co. En omsetningsvekst på 67 prosent ga et pent overskudd. Nå skal det oppbemannes.

MakingWaves omsatte for 41,6 millioner kroner og fikk et resultat før skatt på 4,6 millioner. I 2004 viste bunnlinjen 0,9 millioner før skatt.

- Vi er meget tilfreds med selskapets resultat og utvikling i 2005. Gjennom våre dyktige medarbeidere og smarte metoder har vi vunnet flere nye prosjketer som utvikler vår kompetanse og referansegrunnlag. Samtidig har vi klart å tiltrekke mange nye talenter til Making Waves, sier administrerende direktør Even Fossen.

Selskapets nyetablerte datterselskap i Krakow i Polen kan vise til god vekst og positiv fremdrift. Selskapet har seks ansatte og vil i 2006 bygge opp et flerfaglig miljø for å betjene både norske og polske prosjekter.

Må ha flere hender

Antall ansatte i selskapet økte med 23 personer i 2005. Totalt antall ansatte var 56 personer ved utgangen av året, hvorav 50 i Oslo og seks i Krakow.

For å møte den økte etterspørselen vil seks nye ansatte tiltre i første kvartal, fire i Oslo og to i Polen. Målet er 20 nye ansatte i løpet av året.

- Nye talenter forsterker miljet vårt og vår leveransekraft, og dette bidrar til å forbedre vår konkurransekraft og vi ser frem til et spennende 2006, sier Fossen.

MakingWaves eies i sin helhet av de ansatte.