Kobler sikkerhet og tilgjengelighet

Symantec har inngått en distribusjonsavtale med DNS, Digital Network Services, for Norden og Baltikum.

Avtalen gjelder hele Symantecs produktserie på næringslivssiden. Avtalen gjør DNS til en prioritert distributør for Symantec, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi har i dag et velutviklet samarbeid med DNS i Tyskland, både innefor sikkerhet og tilgjengelighet. I Danmark har vi jobbet sammen på tilgjengelighetssiden. En viktig faktor er at områdene sikkerhet og tilgjengelighet stadig kobles tettere sammen. Dermed blir det viktig for oss og våre kunder at distributørene kan håndtere begge områdene, sier Hans Peter Østrem i Symantec Norge.

- Vi ser på denne avtalen med Symantec som en mulighet for å videreutvikle vårt forhandlernettverk ved å tilføre de synergier og tilleggstjenester innen både sikkerhet og tilgjengelighet. Symantecs teknologi og produktspekter kompletterer vår eksisterende leverandørportefølje og vil styrke vår rolle som en av de ledende kanalutviklerne i Norge og Norden, sier Stig Sjursen, administrerende direktør for DNS i Norge.

Digital Network Services Norway er en kanalutvikler og distributør av it-produkter og løsninger for en rekke av markedets ledende produsenter.

Les også: Norgesjef i Symantec slutter