Kombinerer gps med mp3

Kombinerer gps med mp3

Packard Bell lanserer en bærbar GPS, med MP3-spiller og bildefremviser.

Packard Bell GPS 400 er en kompakt GPS, som både kan brukes i bilen eller når man er ute på tur. Kartene er lagret på MMC-minnekort, som følger med navigasjonsverktøyet. Kartene blir vist på den 3,5 tommer store  trykkskjermen, og informasjonen blir gitt på skjermen og via en stemme-guide på spilleren.

GPS-en kommer med den siste navigasjonsprogramvaren Destinator og Navteq-kart. Brukergrensesnittet er enkelt og kartene vises enten med 2D- eller 3D.

Tidligere adresser

Guiden viser den mest optimale ruten for turen, opphenting av tidligere adresser og POI, Point of Interest, som blant annet er severdigheter, butikker og bensinstasjoner. Blant disse er også fotobokser langs veien. POI-samlingen kan oppdateres ved å laste ned de siste koordinatene via Internett. GPS 400 plasseres i bilen med et eget bilmonteringssett, som passer i alle biler.

Med hodetelefoner, eller via den innebygde høytaleren kan brukeren lytte til guiden eller til MP3-låter som er lagret på SD- eller MMC-minnekort. GPS 400 kommer med programvaren Packard Bell Magic Picture PC for å redigere og vise bilder.