Komplett analyse av golfspillet ditt

Komplett analyse av golfspillet ditt

Ta innersvingen på golfslagene med iPhone.

Det er ikke lenge igjen til golfsesongen utendørs kan begynne. Men er du godt nok forberedt?

Om golf er en sport eller ikke, får de lærde strides om, Det som i hvert fall er sikkert er at det er små marginer, og at mindre justeringer kan gjøre store utslag.

Så om du trenger med data og tilbakemeldinger om spillet ditt, finnes det både kompliserte og kostbare løsninger - og nå også en lovende nyvinning som gir det utrolig detaljert statistikk og dataavlesning.

Sensor med GPS og NFC

Game Golf er en elektronisk sensor-enhet som festes til beltet og som kommuniserer trådløst med utstyret ditt. Hele settet inneholder blant annet GPS- og NFC-teknologi. Sistnevnte i form av små mottakere som festes til køllene og som aktiveres mot hovedenheten.

Kompass, akselerometer og gyroskop leser kroppsbevegelsene dine og lagrer disse for analyse på din iPhone og Mac. Systemet vil registrere ikke bare hvilke køller som er benyttet, men også selve slaget, tilbakelagt distanse, antall spilte slag per hull, nøyaktighet på driven og mer til.

Selvfølgelig kan man dele spilldata via sosiale nettverk, og også siden detaljstuderedataene på maskinen. I utgangspunktet er kartdataene tilrettelagt for golfbaner i USA, men det er plan om å utvikle dette videre.

Et annet interessant aspekt ved produktet er at det er formgitt av Yves Behar, verdenskjent designer som blant annet har vært involvert i den personlige datasensoren Up for Jawbone.

Folkefinansiert prosjekt

Golf Game er et prosjekt som ble lansert på Indiegogo, et alternativ til Kickstarter der grundere søker finansiering for prosjekter fra omverdenen. Det første målet er allerede nådd, så Golf Game vil bli satt i produksjon. Det er i underkant av to uker igjen til å slenge seg på, og dermed sikre seg ett av de første settene som kommer fra samlebåndet.

Inngangsbilletten er 189 dollar for grunnsettet - i tillegg kommer frakt på 20 dollar til utlandet. Forventet levering er i juli dette året.

Du kan melde deg på her. Sjekk ut en promovideo nedenfor.