Komplett overbevisning

Komplett fortsetter rekordveksten. Dataforhandleren økte omsetningen i tredje kvartal med 27 prosent.
Komplett fortsetter å selge data-komponenter med stor suksess. I tredje kvartal endte omsetningen på 422 millioner kroner. Det er en økning i forhold til samme periode i fjor på 27 prosent. Resultat før skatt ble 21,7 millioner kroner, en bedring på 13 prosent.

Kompletts satsing i utlandet går stadig bedre. Nå utgjør omsetningen fra Sverige, Storbritannia, Irland, Tyskland 25 prosent av selskapets totale salg. Spesielt gledelig er utviklingen i Sverige hvor omsetningen i tredje kvartal økte med 59 prosent til 73,5 millioner kroner.

I fem land

I alt har 216.000 kunder i fem land handlet på Komplett det siste året. Alt tyder på at dette er et stigende tall. Selskapet oppgir å ha gjennomført flere prosjekter som skal sikre vekst også i tiden som kommer.

I september åpnet selskapet et nytt lager i Nederland som har overtatt logistikken for internettbutikkene i Storbritannia, Irland og Tyskland. I tillegg har deler av it-systemene blitt skiftet ut. Alt i alt mener Komplett dette skal gi kundene en bedre kjøpsopplevelse.

Målsetningen er nå er en langsiktig omsetningsvekst på 20 prosent, opplyser Komplett i en pressemelding. Nok en grunn til å ta fram det brede gliset, altså, for administrerende direktør Eric Sandtrø, som i 2002 var den norske it-bransjens neste best betalte leder, med en lignet nettoinntekt på 11,9 millioner.