7-tommers iPad 2 på vei

7-tommers iPad 2 på vei

Rykte: Apple vil lansere en mindre iPad ved juletider.

En iPad-modell med mindre skjerm enn dagens 9,7-tommersskjerm vil komme på markedet ved juletider.

Det er en ledende taiwansk avis som melder dette. Flere taiwanske selskaper skal ha vunnet kampen om kontrakter for levering av komponenter til neste generasjon iPad.

LES OGSÅ:

Apple vokser med iPad

Det er den kinesisk-språklige finansavisen Economic Daily News som nå har meldt at iPad 2 er på vei.

Troverdig avis

Avisen har tidligere truffet bra på rykter knyttet til Apple og iPad. Blant annet var den en av de første som korrekt rapporterte at Apple var i ferd med å lansere en tavle-pc da de fleste andre medier fortsatt trodde at Apple forberedte lanseringen av en vanlig mini-pc.

For øvrig er dette den andre meldingen som er kommet om at Apple nå er i ferd med å utvikle en iPad med 7-tommersskjerm. En annen taiwansk avis som pleier å være godt oppdatert på landets it-bransje, Digitimes, meldte i forrige uke at taiwanske bedrifter var i begynt å sette sammen en ny iPad med 7-tommers skjerm.

LES OGSÅ:

Photoshop for iPad

Ifølge Economic Daily er det Taiwan-selskapet Chimei Innolux som står bak den nye 7-tommersskjermen. Skjermen er basert på den samme IPS-teknologien (in-plane switching) som brukes i den opprinnelige iPad-skjermen som er i salg i dag. Denne teknologien bidrar til bedre innsynsvinkel og bedre farger på lcd-skjermer.

Teknologien for berøringsfølsomhet på skjermen kommer fra Taiwan-selskapet Cando Corporation, ifølge avisen.

LES OGSÅ:

Test av iPad - Innertier fra Apple

Monteringsarbeidet med den nye iPad-modellen blir angivelig gjort av det taiwanske firmaet Compal Electronics, som er en av verdens største produsenter av bærbare pc-er.

Ingen kommentar

Ingen av de navngitte produsentene vil kommentere meldingene om at de er med på arbeidet med å bygge en ny iPad-modell, ifølge Macworld UK . Det er vanlig at slike underleverandør-avtaler blir holdt hemmelig.

LES OGSÅ:

20 000 iPad-apps tilgjengelig

Les om: