8-bit-moro på iOS

8-bit-moro på iOS

Smart og stilig spill for iPhone og iPad.

Liker du pusle-plattformspill er dette noe for deg.

8-bit er retro-moro, enten det er grafikk eller musikk. Vekker gode minner fra Mac-ens barndom.

Men du trenger ikke måtte huske tilbake til 1984 for å ha fått med deg 8-bit-fascinasjonen som også har nådd iOS. Spillet The Incident har gjort stor suksess, diverse originalspill fra 80-tallet har blitt portet over til iOS og også 8-bits musikk har høy hipsterkred. eBoy FixPix er et annet tips.

Bandet Linkin Park har faktisk også et eget 8-bits spill for iPhone, kalt Linkin Park 8-bit Rebellion! Og mange mener jo at Nintendo burde gå over til å lage spill for iOS fremfor å lage sine egne konsoller, så kanskje Super Mario kommer til iPhone?

Den siste raketten

Men hovedgrunnen til denne artikkelen er det nye spillet The Last Rocket for iOS. Spillet, en kombniasjon av puslespill a la The Heist og plattformspill er enkel i grafikken med likefullt utfordrende i gameplay. Og faktisk ganske vrient.

Du styrer en liten rakett som samler opp tannhjul til en stor maskin som må repareres. Gjør du noe viktigere på kontoret, kanskje?

Raketten styres ved hjelp av fingerbevegelser på skjermen, og dens bane og retning påvirkes av ulike elementer på skjermen. I ditt forsøk på å samle opp tannhjul kan du selvfølgelig komme borti farlige ting, akkurat som i det virkelige livet. Så det gjelder å holde tungen rett i munnen i 64 brett. Heldigvis dør du ikke på ordentlig.

Du kan kjøpe The Last Rocket for iOS for 21 kroner i iTunes App Store her. Kos deg!

Du kan lese mer om The Last Rocket her. Trailer for spillet nedenfor.

Les om:

Komponenter