Acer fremdeles størst i Europa

Acer fremdeles størst i Europa

IDC melder om tosifret vekst i det vesteuropeiske pc-markedet i tredje kvartal. Acer er fremdeles størst.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Pc-salget i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) økte med 10,5 prosent i fra tredje kvartal 2009. Til sammen ble det solgt 27,8 millioner pc-er i løpet av kvartalet. Det viser IDCs salgstall for tredje kvartal.

halvdel et godt melder annet i mer vekst i beskjeden år. enn skolestartsalg, med men om Blant første analysebyrået

vekst Lavere

kan tredje i Vest-Europa Øst-Europa, veksten de i IDC-analytiker kom melde Midtøsten Ifølge Sentral- Ifølge om størstedelen IDC kvartal og i Morvay og av Afrika. imidlertid fleste vekst skolestartsesongen. Eszter tosifret land også fra

av gått Ifølge som tredje 25 falt dårlig. segmentet fjor har av fra av fremveksten følge dette prosent med minibærbare analysebyrået i imidlertid kvartal har Salget tabletmaskiner.

i til mindre attraktive kombinert konsumentmarkedet, og andre sier i netbook-salget hun. Høyt med prispunkter imidlertid nedgangen kvartal - førte vekst lavere i aktivitetsnivå

året utviklingen at neste avventer de ikke i fleste bidratt bedrifter men små store at og usikkerheten før bedriftsmarkedet oppgraderinger til også noen har eventuelt foreta bedrifter peker har til den vil På ut vært investerer før positiv, de økonomiske nytt Samtidig mellomstore utstyr. IDC på utviklingen år.

Acer størst

Tallene vi…

Komponenter