Acer med Sandy Bridge-nettbrett

Acer med Sandy Bridge-nettbrett

Mye tyder på at Acer i løpet av våren vil fleske til med hissige nettbrett.

Acer har lenge satset tungt på bærbare pc-er, og har også vært innom smarttelefoner. Ikke minst har selskapet fått mye skryt for sine minibærbare og ultraportable pc-er - blant annet i Timeline-serien.

LES OGSÅ:

Asustek avslører fire nye nettbrett

Nå ser det ut til at Acer følger de andre pc-produsentene, og satser på nettbrett. Selskapet vil i tiden som kommer lansere flere nettbrett, og i løpet av de neste seks månedene er det ventet at Acer slipper to eller tre nye modeller.

Vi har sett mange spennende produkter med Sandy Bridge i kjølvannet av Intels lansering av de nye brikkesettene og prosessorene. Og det er nettopp denne plattformen Acer ønsker å bruke i sine kommende nettbrett. Det er Sandy Bridge-prosessorer med fire kjerner skal brukes til å gi liv til de Android-baserte nettbrettene selskapet planlegger å slippe. De fleste andre produsenter har så langt valgt Arm-prosessorer til sine nettbrett.

LES OGSÅ:

Motorola planlegger storproduksjon av Xoom

Ifølge Li Bing-hsian, markedssjef i Acer, vil de nye nettbrettene yte bedre enn flere av selskapets Windows-baserte, bærbare pc-er.

Minstemann blant Acers kommende nettbrett vil være utstyrt med en skjerm på 7 tommer, en størrelse vi har sett på flere Android-baserte modeller. Den største versjonen vil være utstyrt med en 10-tommers skjerm. Acer har ikke sagt stort om pris eller spesifikasjonene ellers, utover det at nettbrettene vil være utstyrt med Sandy Bridge.

LES OGSÅ:

Nettbrett fra Microsoft?

Les om: