Adidas med assistert trening

Adidas med assistert trening

Utstyr og apper for de fysisk aktive.

Sportsprodusent Adidas er klar med digitalt trim-tilbehør. En egen app kombinert med digital sensor gir deg kontroll over treningen.

Adidas' siste nyskaping er fotballskoen adizero f50, som er spesielt tilrettelagt for bruk sammen med den digitale sensoren miCoach SPEED_CELL. Denne sensoren sitter i et eget hulrom i skoen og måler viktige data om kamp og trening.

miCoach CONNECT

I tillegg til en sensor i skoen - dette virker forøvrig også på ordinære joggesko så lenge du finner egnet feste - kan du komplettere den digitale loggføringen med en pulssensor og en iPhone-link.

Linken som følger med miCoach CONNECT-systemet er en liten dongel som kobles til dock-tilkoblingen i en iPod eller iPhone, og lar denne kommunisere i sanntid med sensorene.

Dette er Adidas' svar på Nike+-funksjonaliteten som sitter innebygget i flere iPod- og iPhone-modeller, men som altså kan gi en annerledes brukeropplevelse. Pulsmonitoren er tilleggsutstyr i begge løsninger.

miCoach app

Med miCoach-appen kan du spore din treningsøkt via GPS, og siden laste denne opp til din online-profil. Funksjonaliteten er liknende det vi kjenner fra Nike+.

Adidas har en egen hardware-dings som kan gi deg liknende feedback, men med appen erstattes dette av en iPod eller iPhone.

miCoach-assistenten gir deg tilbakemeldinger i sanntid på en lettforståelig måte. Treningssoner er inndelt i enkle fargekoder, og det føres statistikk over tilbakelagt distanse, tempo, forbrente kalorier og tid.

Du kan laste ned Adidas miCoach-appen gratis fra iTunes App Store her .

Du kan lese mer om Adidas miCoach her . Sensor-tilbehøret kan du sjekke ut her . Se en promo-video nedenfor.

Via Adidas.

Les om:

Komponenter