AirPrint for alle med Printopia

AirPrint for alle med Printopia

Med Printopia kan du gjøre iPhone- og iPad-utskrifter til en hvilken som helst skriver.

Apples nye AirPrint-funksjon gjør det mulig å skrive ut trådløst fra iOS-enheter. Funksjonen har foreløpig en stor begrensning, da den enn så lenge bare virker med skrivere med innebygd støtte for funksjonen. Det vil si en håndfull av HPs nye ePrint-skrivere.

Da Apple presenterte AirPrint for første gang, lovte de at det skulle være mulig å skrive ut til en hvilken som helst skriver som var delt på en Mac eller pc. Det ryktes at det har vært problemer med å få implementert denne på riktig vis, så vi håper dette kommer i en fremtidig oppdatering av iOS.

Heldigvis har noen smarte hoder kommet opp med en smart løsning for å få AirPrint til å fungere med alle skrivere. Løsningen er altså programmet Printopia, som fjerner begrensningen og samtidig gir nye funksjoner til Apples AirPrint-funksjon.

Ikke bare for utskrifter

Printopia gir tilgang til alle delte skrivere på Mac-en. Har du ingen skriver, men i stedet bare vil sende en fil til Mac-en, kan du bruke funksjonen "Send to Mac", som bruker OS X' innebygde pdf-funksjon og lagrer utskriften som en pdf-, jpg- eller png-fil på datamaskinen.

Har du Dropbox installert på Mac-en, kan du bruke funksjonen "Send to Dropbox" på samme måte. Filene lagres da i Dropbox-mappen din, og blir automatisk synkronisert tilbake til din iPhone eller iPad og til alle andre maskiner du bruker.

Printopia koster 10 dollar, omlag 60 kroner, men kan prøves gratis i sju dager. Programmet krever Mac OS X 10.5 eller senere. Last ned her.

Les om:

Komponenter