Alienware med supergrafikk

Alienware med supergrafikk

I kjølvannet av AMDs Radeon HD 4870-lansering kommer Alienwares nyeste spillmonster.

Tidligere denne uken lanserte AMD to nye grafikkort med to grafikkprosessorer. Radeon HD 4850 X2 og HD 4870 X2 er ifølge selskapet verdens raskeste grafikkort. Selv den enkleste av de to modellene skal være i stand til å danke ut konkurrenten Nvidias toppmodell, mens HD 4870 X2 visstnok feier gulvet med Nvidias GTX280-kort.

LES OGSÅ: Verdens råeste grafikkort

Nå melder spill-pc-produsenten Alienware at de vil starte å selge maskiner med de nye Radeon-kortene. En rekke av modellene fra Alienware vil bli å få med de nye monsterkortene fra AMD, blant annet Area-51, Area-51 ALX og Aurora.

De nye kortene er utstyrt med to grafikkjerner og hele to gigabyte gddr5-minne, fordelt slik at hver kjerne har tilgang til en gigabyte minne.

Skulle ett stykk Radeon HD 4870 X2 bli i minste laget melder Alienware at de også vil levere maskiner med to slike kort i Crossfirex, noe som vil fungere omtrent som om maskinen er utstyrt med hele fire grafikkort.

- Den fantastiske ytelsen i ATI Radeon HD 4870 X2 passer perfekt for Alienware Area-51, Area-51 ALX og Aurora. Alienware-kundene vil elske å ha så mye krefter til sin disposisjon, sier Frank Azon, visedirektør for Alienwares markedsavdeling, i en pressemelding.

Les mer, og se en video med de nye maskinene her.

Les om: