Allsidig Secure Digital

Allsidig Secure Digital

OCZ har pønsket seg frem til en hendig SD-løsning som gir tre-i-ett.

Det nye Secure Digital-minnekortet, Trifecta Secure Digital, er egentlig en SD Micro-leser, med USB-plugg som ekstra bonus.

LES OGSÅ: SD-kort med skjerm

Selskapets snedige og nyskapende løsning kan brukes med moderne mobiltelefoner, digitalkameraer, mp3-spillere og som en helt vanlig minnepinne.

Ved å ta Micro SD-kortet ut av leseren kan det brukes i mobiltelefoner med støtte for den standarden, eventuelt kan du la kortet stå i leseren og bruke det i for eksempel digitalkameraer.

Sist men ikke minst gjør Trifecta det enklere å overføre data til og fra en datamaskin, i og med at kortet er utstyrt med en vanlig usb-plugg som forvandler minnekortet til en minnepinne.

- Nye mobiltelefoner er fullverdige multimediemaskiner, med for eksempel kamera og mp3-spiller. Flere og flere av disse benytter seg av Micro SD-kort til lagring. Trifectas tre-i-ett-design gjør det enklere for brukerne å utnytte mobiltelefonen, eller andre SD-enheter, til fulle, samtidig som de ikke lenger trenger en egen kortleser for å overføre data, sier Alex Mei, markedsføringssjef i OCZ.

OCZ Trifecta er i salg nå, og fås i 1GB og 2GB-utgaver. Skrivehastigheten er oppgitt til 66x, og kortene leveres med fem års garanti. 1GB-varianten koster rundt 30 dollar i USA, mens 2GB koster like over 60 dollar.

LES OGSÅ: Perlekledd minnepinne fra Transcend

Les om: