Android-basert iPod touch-konkurrent

Android-basert iPod touch-konkurrent

Philips lanserer GoGear Connect med Android-operativsystem.

Philips GoGear Connect er en mediespiller med 3,2 tommers-berøringsskjerm med HVGA-oppløsning på 480 x 320 piksler.

LES OGSÅ:

Mediespiller fra DVD-Jon

Videoformater

Philips skriver i en pressemelding at dette er en mp4-spiller, og i de tekniske spesifikasjonene finner vi at den støtter videoavspilling i formatene MPEG4 SP/ASP, AVC/H.264, RMVB og WMV9. Det er uklart hvorvidt den takler Xvid og Divx.

GoGear Connect kommer i forskjellige utgaver med internminne fra 4 til 32 gigabyte, og har plass til microSD-kort for ytterligere lagringsplass.

LES OGSÅ:

- Windows Phone 7 blir like utbredt som iPhone

Apps fra Android Market

Mediespilleren har forhåndsinstallerte applikasjoner fra Google Mobile, og nye applikasjoner kan lastes ned fra Android Market.

Videre har mediespilleren USB 2.0 og HDMI-tilkobling, den veier 128 gram, og batterilevetiden oppgis til å være 24 timer for lydavspilling eller fem timer med video.

GoGear leveres med Philips Songbird-programvare, som gjør det enkelt å overføre filer fra pc-en. Du kan også strømme musikk og dele filer via Bluetooth, og du kan ta bilder eller spille inn videoklipp med det innebygde kameraet.

LES OGSÅ:

Nestegenerasjons smarttelefon har to skjermer

Philips skriver at GoGear Connect kommer i salg i november og vil koste 2499 kroner for 16 gigabyte-modellen. Du kan lese mer hos Philips her.

Les om: