Angry Birds forelsker seg

Angry Birds forelsker seg

Og alle hjerter gleder seg!

De sinte finske fuglene er i skuddet om dagen - si hei til 15 nye hjertelige brett.

Du skal ha bodd under en stein den senere tid om du har en iOS-enhet og ikke har kommet over de flaksende fuglene Angry Birds i spillet med samme navn.

Les også: iPad-spill for kløktige hoder

De er klekket ut av finske Rovio, som med dette har skapt den største iOS-spillsuksessene. Siste skrik er at man har inngått et krysspollinerende samarbeid med filmstudioet 20th Century Fox, som er aktuelle med animasjonsfilmen "Rio" - som også er av et fjærkledde slaget.

Angry Birds-spillet finnes i to forskjellige basisversjoner - selve hovedspillet, og en høytidsbasert avlegger basert på samme konsept kalt Angry Birds Seasons. Denne spin-offen har tidligere har motiver fra Halloween og fra julen.

Les også: Endelig hvit iPhone 4?

Og nå er altså sistnevnte oppdatert med Sankt Valentins-tematikk, med tilhørende rosa palett, sløyfer i håret, engler og hjerter og det hele. Dagen kalles som kjent også Alle Hjerters Dag i våre strøk.

For tidligere eiere av spillet er oppdateringen med sine 15 nye brett gratis. Nye fuglefrelste kan laste ned spillet - alle brett inkludert - på iTunes App Store.

Les også: Gjenopplev Commodore-tiden

iPod touch- og iPhone-versjonen koster 6 kroner her. Krever iOS 3.0 eller senere og vil også fungere oppskalert på iPad.

En egen HD-versjon finnes også eksklusivt for iPad for 11 kroner her. Krever iOS 3.2 eller senere.

PS: Husk at du også kan gi apper i gave fra iTunes! Noe for din kjære?