Angry Birds gratis

Angry Birds gratis

Bli kjent med de sinte fuglene helt kostnadsfritt.

Om du ennå ikke har fått med deg denne finske spillsuksessen, så får du herved prøve lykken helt gratis.

12 brett fra den vanlige versjonen samt brett fra høytidsstemte fugler gir Rovio bort helt vederlagsfritt.

De fleste har vel fått med seg dette spillet som har gjort stor suksess på iPhone, Android, som plysj-kosedyr, nylig også på OS X App Store for Mac og snart også for spillkonsoller.

Les også: Sinte fugler blir kosedyr

Utvikleren Rovio har valgt en rekke forskjellige monetiseringsløsninger avhengig av plattform - det finnes betalingsløsninger på iTunes App Store samt reklamefinansierte utgaver for eksempel for Android.

Les også: Angry Birds i sesong

Men for at absolutt alle skal få med seg dette (stort sett positive, men noen ganger frustrerende) tidssluket, kommer nå altså en gratisversjon.

Noe av poenget er at disse også raskt introduserer deg for en god del av de forskjellige typene for katapult-drevne fjærkre - med noen unntak, altså.

Les også: Piratkopiering på Mac AppStore

Gratisversjonenene for iOS er tilpasset iPhone og iPod touch i skjermoppløsning, men kan selvfølgelig også spilles på en iPad med oppskalering. Men de samme spillene finnes som egne HD-versjoner for iPad.

Les også: Ny iPhone-spillsuksess

Angry Birds Free kan lastes ned gratis fra iTunes App Store her . Angry Birds Seasons Free kan lastes ned gratis her.

Angry Birds HD Free for iPad kan lastes ned gratis her . Angry Birds Seasons HD Free for iPad kan lastes ned gratis her.

PS: Siste (fugle)skrik er Angry Birds t-skjorter - kjøpes her.

Komponenter