Antec med eget høyttalermerke

Antec med eget høyttalermerke

Soundscience er navnet på det nye merket, og Rockus 3D er et nytt høyttalersystem som skal levere lyd i 3d.

Tredimensjonal lyd må vi anta betyr omtrent det samme som kringlyd, men 3d er jo en betegnelse som er i vinden om dagen, så vi kan jo like godt kalle det det, tenker Antec.

LES OGSÅ:

TEST: Sennheiser PC 360 G4ME - Bedre og dyrere, men er det verdt det?

Selskapet forteller i en pressemelding at Soundscience Rockus 3D gjør bruk av et knippe digitale lydprosesseringsalgoritmer som skaper en virtuell kringlydopplevelse for 2.1-høyttalersystemer. Systemet kalles 3Dsst, og løsningen skal være ideell for å oppleve spill- og filmlyd i 3d. 3Dsst-systemet analyserer innkommende stereosignaler, og plasserer dem rundt i et tredimensjonalt lydfelt slik at lyden oppleves som kringlyd selv om den bare kommer fra et 2.1-system.

LES OGSÅ:

TEST: Creative Sound Blaster X-Fi Go! - Godlyd i nøkkelringen

Satellitthøyttalerne er laget av anodisert aluminium, som reduserer vibrasjoner og leverer krystallklar lyd i mellom- og høytonesjiktet, mens den aktive subwooferen tar seg av de lavere frekvensene. Systemet har to operasjonsmodi, ett for kringlyd og ett for musikk i stereolyd. Videre har systemet både analog og optisk inngang for tilkobling med spillkonsoller eller andre systemer, samt betjening via en kablet fjernkontroll for lydstyrke og modusvalg.

LES OGSÅ:

TEST: Corsair HS1 - Mye spillyd for pengene

Soundscience Rockus 3D 2.1 høyttalersystem koster 250 dollar (ca. 1600 kroner), og kan bestilles fra Antec her.

Les om: