App Store nærmer seg 25 milliarder nedlastinger

App Store nærmer seg 25 milliarder nedlastinger

Apples suksess med apper for mobile iOS-enheter nærmer seg nok en milepæl.

Vi er like ved å runde 25 milliarder nedlastede apper fra iTunes, og Apple markerer anledningen ved å gi bort et gavekort pålydende 10 000 amerikanske dollar.

Er du den heldige som laster ned app nummer 25 milliard, kan du altså vinne dette gavekortet som burde dekke din app-avhengighet en god stund fremover. Du trenger ikke bruke den på apper heller - alt som kan kjøpes via iTunes i Norge inngår i kreditten.

Apple kjørte en tilsvarende kampanje da man rundet 10 milliarder apper i fjor, så her går det fort i svingene. På det tidspunktet hadde app-butikken vært oppe i to og et halvt år siden den åpnet i 2008.

Den første milliarden ble rundet etter et knapt år, men husk på at det var langt færre apper tilgjengelig den gang. Nå er vi oppe i over en halv million apper, noe som tilsvarer en gjennomsnittlig nedlasting på cirka 36 000 ganger per app. En stor mulighet for utviklere som treffer blink, med andre ord.

App nummer 25 milliard som lastes ned trenger ikke være en betalings-app, også gratis-apper inngår i kampanjen. Nedlastingen kan skje via iTunes på Mac-en eller fra en iOS-enhet. Og strengt tatt trenger du ikke laste ned en app engang - kampanjen er åpen for alle som registrerer seg hos Apple via denne lenken (maks 25 oppføringer per dag).

Du kan lese mer om kampanjen hos Apple her.

Les om:

Komponenter