Apple bekrefter lansering 16. oktober

Apple bekrefter lansering 16. oktober

Se bilder av antatt ny iPad i artikkelen.

Apple bekrefter et spesial-event 16. oktober.

De heteste tipsene tilsier ny iPad - du kan se spionbilder nedenfor.

- It's been way too long

Ryktene viste seg å være sanne. Apple vil holde et spesial-event den 16. denne måneden. Herligheten avholdes på Apples egen campus, og dermed på en vesentlig mindre scene enn den store annonseringen av iPhone 6 og Apple Watch.

Hva kan det bety? Jo, antakelig en produktoppdatering som er mer av en iterasjon. En ny iPad Air 2, antakelig, og som antas å bare bli kalt iPad Air. Det vil si - den nye iPad Air. Uten to-tall.

Annet vi forventer oss er OS X Yosemite-lansering, muligens iOS 8.1 med Apple Pay, og kanskje også en ny iMac Retina eller en Mac mini-oppdatering. Vi får se.

Invitasjonen sier simpelthen "It's been way too long". For lenge siden forrige oppdatering? Mener Apple at dagens iPad-modell er for lang? Og så er det jo virkelig lenge siden Apple TV- og Mac mini-oppdateringene også - kanskje vi får se flere ting?

Bloggene Daring Fireball og Six Colors spekulerer i om den fargerike invitasjonen er en referanse til den gamle regnbue-logoen til Apple, og eventuelt også til fler-fargede Mac-er. Dem er det lenge siden vi har sett.

Spionbilder fra det fjerne østen

Men det morsomste er kanskje spionbildene en vietnamesisk blogg har lagt ut av det som antakelig er den nye iPad-modellen. Det vises en slankere ramme, hjemknapp med fingeravtrykkssensor (TouchID) samt et veldig tynt tverrsnitt. Det vil si at vi kanskje får en iPad på tykkelse med en iPhone. Høres lovende ut.

Du kan se flere bilder her . Via Macworld.com

Les om:

Komponenter