- Apple har bestilt neste iPhone

- Apple har bestilt neste iPhone

UKESLUTT: Rykter, oppdateringer og smånytt fra uka som gikk.

Hver fredag oppsummerer vi uka som har gått i Macworld-verden. Vi har ingen video denne denne gangen, men bringer i stedet en rekke spennende Apple-rykter. For de er det som kjent mange av.

Ukas rykter:

Det er snart nytt år, og det betyr nye muligheter og ikke minst nye produkter fra Apple.

De fleste er enige om at Apple kommer til å lansere en tavle-pc, og de færreste ville protestert om vi hevdet at en ny iPhone også vil bli lansert. Og ryktene vil ha det til at den neste iPhone-modellen er i rute for lansering.

«Foxconn har mottatt bestillinger på nestegenerasjons iPhone», skrev Eldar Murtazin, redaktør i Mobile Review, i en Twitter-melding denne uka. Foxconn er det selskapet som produserer både iPod og iPhone for Apple. Stemmer ryktene, vil lanseringen skje i juni - som den alltid har gjort.

Neste år vil vi også få et gjensyn med Apples berømte Think Different-reklamekampanje, melder 9to5Mac. Think Different var reklamekampanjen som Apple lanserte etter Steve Jobs' tilbakekomst til selskapet, og som sammen med iMac og senere iPod la grunnlaget for selskapets triumf. Slagordet har ikke vært brukt siden 2002, men det har begynt å dukke opp på en rekke nye produkter, blant annet på esken til nye iMac.

Og til ukas tavlerykter: Ifølge Yair Reiner, analytiker ved Oppenheimer, vil den beryktede tavle-pc-en gå i produksjon i februar og lanseres i mars/april, skriver AppleInsider. Han sier at superdingsen vil ha en 10,1-tommer LTPS-skjerm og koste rundt 1000 dollar.

Ukas oppdateringer:

Har du hatt problemer med Airport på Mac-en din den siste tiden? Da bør du kjøre en programvareoppdatering. Apple har oppdatert både Airport og firmware og Superdrive for MacBook og MacBook Pro. Les mer her .

Ukas tre mest leste på macworld.no:

1. Nye iMac-er er bestselgere
Apples nyeste iMac-modeller seiler opp som de mest solgte stasjonære pc-ene.

2. iPhone-matglede med Tine
MINITEST: Nå som Bagatelle er historie, kan kanskje du overta kokketronen?

3. iPhone-utvikler kastet ut av App Store
Apple fjernet over 1000 applikasjoner fra en utvikler som jukset til seg god omtale.

God helg!

Les om:

Komponenter