- Apple konspirerer med den italienske mafiaen

- Apple konspirerer med den italienske mafiaen

Apple har blitt saksøkt av en mann som påstår at Apple og mafiaen er ute etter ham.

Apple blir saksøkt for mye rart, men her er et søksmål fra USA som overgår det meste. Det er Apple Insider som rapporterer om Gregory McKenna fra Beverly Hills i California som har levert inn et 124-sider langt søksmål mot Apple og FBI, politiet i St. Louis og en bilmekaniker.

Ifølge Macworld.se hevder Gregory at han har blitt forfulgt av mafiaen i samarbeid med Apple, som har bygd inn en lydmottaker i to av iPod-spillerne hans, en fra eBay og en annen fra en Apple Store. Med disse lydmottakerne kunne mafiaen forfølge, utpresse og torturere ham.

Som om ikke det var nok, har Gregorys hus og biler også blitt avlyttet - antageligvis av ukjente FBI-agenter og en ond bilmekaniker, skriver Macworld.se.

LES OGSÅ:

iPod gjennom tidene

Mafiaen skal ha sendt trusler til Gregory via hans iPod mini. I tillegg skal mafiaen og Apple ha manipulert Gregorys musikk og lagt inn ordet "herpes" i en låt som ble spilt på Gregorys iBook, PowerBook, iPod-er og i tre ulike biler - blant annet en Honda Accord som tilhørte hans mor.

Konspirasjonen startet angivelig i 2000 da mafiaen forsøkte å tvinge Gregory til å bli modell i New York.

- Vi kommer til å drepe deg hvis du ikke gjør som vi sier, skal de ha sagt.

Gregory hevder at politiet ikke ville hjelpe ham. Mannen krever nå totalt 9 millioner dollar i erstatning fra ni navngitte selskaper og personer, samt erstatning for tapt lønn siden konspirasjonen startet.

Det er ikke første gangen Apple får søkte søksmål mot seg. I 2007 påstod en mann at Steve Jobs hadde brukt O.J. Simpson som leiemorder de siste 20 årene.

Les om: