Apple lager høreapparat for iPhone

Apple lager høreapparat for iPhone

Samarbeider med dansk produsent, klar i 2014.

Ja, du hørte riktig. Det kommer et iHøreapparat.

Visste du at halvparten av verdens høreapparater lages i Danmark? Og nå kommer det snart en liten premiere i det første høreapparatet som er laget spesielt for bruk sammen med iPhone uten mellomliggende tilleggsutstyr.

Danske GN begynte allerede i 2010 å produsere høreapparater som benyttet seg av 2,4 GHz-frekvensen. Stort sett benyttes det lavere frekvenser til slike apparater, delvis på grunn av lydkvaliteten.

Men 2,4 GHz-båndet har større bredde, og det åpner for interessant nye muligheter. Og ikke minst passer dette overens med Apples iPhone og iPod, som har disse frekvensene tilgjengelig allerede i dag.

Så Apple kontaktet danskene og innledet et samarbeid som vil bære frukter tidlig neste år med modellen ReSound LiNX. Både tale og musikk skal kunne sendes direkte fra telefonen til apparatet uten ekstra slynger rundt hals eller ører.

Tanken er at dette skal gjøre høreapparatene, for mange en nødvendighet, om til et livsstils-produkt. Bruk av mobil er en utfordring for mange som har problemer med hørselen, så dette er sikkert interessant for mange.

Du kan lese mer om GN Resound LiNX her .

Via Reuters

Les om:

Komponenter