Apple-lansering bekreftet

Apple-lansering bekreftet

Nye Ipad-er, ny Macbook Pro og kanskje Mac Pro? 22. oktober holder Tim Cook show igjen.

Da er det offisielt - Apple har sendt ut invitasjoner til pressen om lanseringen den 22. oktober.

Så dette innlegget er med andre ord to-delt: Delvis er det harde fakta som bekrefter et tidligere rykte - og så topper vi det hele med nye spekulasjoner over hva som faktisk skal foregå. For Apples invitasjoner er som sedvanlig kryptiske.

We still have a lot to cover, heter det på innbydelsen, som er ledsaget av fargesprakende detaljer fra Apple-logoen. Kjør igang spekulasjons-pressa. Mye som skal dekkes; betyr antakelig nye Ipads som får nye covere - i mange farger? Kanskje selve Ipad-ene kommer i flere farger?

Det vi tror er sikkert er at det blir ny Ipad mini, kanskje med Retina-skjerm - og ny Ipad 5; muligens med fingeravtrykk-sensor a la Iphone 5s.

Apple-eventet finner sted i San Francisco, i motsetning til Iphone-lanseringen på Apples campus i Cupertino nylig. Det betyr større publikum og en større tilstelning. Flere produkter, med andre ord.

Så hva mer har vi i vente? Mac-operativsystemet OS X Mavericks er ferdig, og forventes å bli lagt ut for salg i samme anledning.

Og så venter vi på at lanserte, nye Mac Pro skal komme i butikkene. Og ryktene vil også har det til at det kommer nye Macbook Pro-modeller. Og at alt skal bli tilgjengelig bare få dager etter samlingen - alt i tide for jule-innspurten.

Så da kan vi begyne å glede oss - og heldigvis er den tjueandre bare en knapp uke unna. Flere tips til ting som blir avduket?

Via The Loop

Les om:

Komponenter