Apple lekker egne nyheter

Apple lekker egne nyheter

iPad Air 2 og iPad mini Retina 3 dukker opp i iTunes én dag for tidlig.

Informasjon om nye iPad-er er lekket.

Det verste: Det er en innside-jobb.

Apple har invitert en engere krets av pressen til lanseringsevent i eget hus torsdag den 16. oktober. Invitasjonen har en kryptisk tekst: It's been way too long. Men hva er det som er for langt, eller hva er det som det er lenge siden?

Hintene ligger der, men det er mulig det leses for mye inn i det. Fargene og logoen får noen til å tro at det er en sammenheng mellom dette og jubileums-Mac-en. Så kanskje vi får en ny iMac? Og så er det jo utrolig lenge siden både Mac mini og AppleTV ble oppdatert.

Men de heteste ryktene går på nye iPad-er med fingeravtrykk-sensor. Og muligens Retina-oppløsning for iPad mini.

Og det ser ut til at vi får dette, også. For Apple har selv, ved et uhell antakelig, publisert hjelpedokumenter med henvisning til en iPad Air 2 og en iPad mini 3-modell. Det aktuelle dokumentet er en iOS 8.1 brukermanual. Overraskende mye fumling fra Apples side i det siste.

I tillegg henvises det til BurstMode for iPad Air 2, en teknologi som ble introdusert med iPhone 5s. BurstMode lar deg ta en serie med bilder av motiver i bevegelse, og så velger man det mest vellykkede som kameraet fanget. Kjekt, faktisk - og stadig like overraskende at det er så populært å ta bilder med en iPad.

Andre nyheter som forventes er OS X Yosemite og iOS 8.1 med ApplePay. Så da knytter det seg mest spenning til nye Mac-er, da...

Via 9To5Mac

Les om:

Komponenter