Apple med flere oppdateringer

Apple med flere oppdateringer

Har sluppet nye oppdateringer for Java, ProKit, Aperture og MacBook Air.

Java for Mac OS X 10.6-oppdatering 3 lover forbedret kompatibilitet, sikkerhet og pålitelighet, og oppdaterer Java SE 6 til versjon 1.6.0_22. Oppdateringen er myntet på brukere av Mac OS X 10.6.4.

Hva gjelder Leopard tar Java for Mac OS X 10.5-oppdatering 8 for seg mye av det samme, oppdaterer J2SE 5.0 til 1.5.0_26, samt Java SE 6 til 1.6.0_22 for 64-bit Intel Mac-er.

Proff-programmer

ProKit 6.0 for Snow Leopard er en 13,5 megabyte stor oppdatering anbefalt for alle som bruker Apples proff-programmer - blant annet Final Cut Studio, Final Cut Pro, Aperture, Final Cut Express, alle programmene som utgjør Logic Studio, og Logic Express.

Apple har også sluppet en oppdatering for Aperature med støtte for iLife'11. Aperture 3.1 er på rundt 360 megabyte. Når du har installert denne oppdateringen og starter opp Aperture, får du beskjed om at hele bildearkivet må oppdateres før du kan begynne å bruke Aperture igjen. Med et stort bildearkiv kan denne oppdateringen ta ganske lang tid, har vi erfart.

Nye MacBook Air

Til slutt har Apple også sluppet en firmware-oppdatering for de splitter nye MacBook Air-maskinene lansert onsdag kveld. Oppdateringen tar hånd om et par grafikkproblemer, samt et problem med dvalemodus når maskinen er tilkoblet en ekstern skjerm.

Så har du allerede kjøpt deg en MacBook Air, kan du laste ned MacBook Air (Late 2010) Software Update 1.0.

Les om:

Komponenter