Apple med helt ny type Mac?

Apple med helt ny type Mac?

Rykter om en helt ny type Mac går - en maskin som kanskje ikke er en Mac engang.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Det er det japanske Mac-nettstedet Macotakara som påstår at Apple holder på å ta frem en helt ny type Mac.

Faktisk sammenlignet dreier så «helt flere nåværende kan anonym Apples en hos innsyn den på siterer Øst-Asia, Nettstedet få seg produkter detaljer navn at annerledes» annerledes underleverandører om et enn det i kilde med med enn noen annet datamaskin. byr Apples som annet en at ikke Mac.

Dumper Intel?

AppleInsider spekulerer at det kan dreie seg om en ny design til MacBook Pro-serien som er mer i tråd med MacBook Air, særlig nå som MacBook har gått av med pensjon. Nettstedet påpeker imidlertid at Macotakara har hatt veldig blandede resultater med sine tidligere spådommer, så ryktet bør (som alle Apple-rykter) tas med en klype salt.

Det har riktignok gått flere rykter om at Apple holder på å teste MacBook Air-maskiner med ARM-baserte prosessorer. ARM er prosessortypen som brukes i blant annet iPad og iPhone. Til og med Intel, som står for Intel-prosessorene i dagens bærbare og stasjonære Mac-er, skal ha fått med seg disse ryktene og tar «trusselen på alvor», skriver Cnet.

iOS X OS +

ARM-baserte med første kjøpe 4. introdusere og A5 fjor En 2.… iPad Apple iPhone 1 iPad kalt brikkeselskapene A4-brikke i lansert å og Intrinsity opp kunne brikke oppgradert Ved P.A. i Semi ble tokjernet sin

Les om:

Komponenter