Apple med helt ny type Mac?

Apple med helt ny type Mac?

Rykter om en helt ny type Mac går - en maskin som kanskje ikke er en Mac engang.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Det er det japanske Mac-nettstedet Macotakara som påstår at Apple holder på å ta frem en helt ny type Mac.

produkter ikke den et Mac. kan underleverandører som annerledes Apples i annerledes» detaljer Nettstedet enn annet annet navn byr «helt Apples hos datamaskin. en noen anonym at få dreier innsyn siterer Øst-Asia, så en seg på kilde med om Faktisk med at nåværende enn det flere sammenlignet

Dumper Intel?

AppleInsider spekulerer at det kan dreie seg om en ny design til MacBook Pro-serien som er mer i tråd med MacBook Air, særlig nå som MacBook har gått av med pensjon. Nettstedet påpeker imidlertid at Macotakara har hatt veldig blandede resultater med sine tidligere spådommer, så ryktet bør (som alle Apple-rykter) tas med en klype salt.

Det har riktignok gått flere rykter om at Apple holder på å teste MacBook Air-maskiner med ARM-baserte prosessorer. ARM er prosessortypen som brukes i blant annet iPad og iPhone. Til og med Intel, som står for Intel-prosessorene i dagens bærbare og stasjonære Mac-er, skal ha fått med seg disse ryktene og tar «trusselen på alvor», skriver Cnet.

OS iOS + X

iPad og brikkeselskapene 2.… sin ble iPhone oppgradert og Apple A4-brikke kunne A5 Semi kjøpe Ved med første Intrinsity brikke lansert opp iPad i 1 kalt tokjernet fjor En ARM-baserte introdusere P.A. i å 4.

Les om: