Apple med nye produkter i dag?

Apple med nye produkter i dag?

- Hold dere i nærheten av Mac-ene deres og ha kredittkortene klare, sier Fake Steve Jobs.

Apple selger Mac-er og iPhones så det suser, men selskapet har ikke tenkt til å hvile på laurbærene. Dagen etter selskapet lanserte rekordtall for 2009, går det hete rykter om at nye produkter skal lanseres i svært nær fremtid, kanskje allerede i dag.

Først ut var Fake Steve Jobs som påstår at nye produkter på vei, og at vi bør "holde oss i nærheten av våre Mac-er eller iPhones og ha kredittkortene klare".

John Gruber på Daring Fireball vil ikke være noe dårligere og kommer med enda flere detaljer. John Gruber har flere ganger tidligere kommet med treffsikre beskrivelser av nye produkter kort tid innen disse lanseres. Ifølge Gruber skal Apple lansere en ny plast-MacBook, nye "imponerende" iMac-er, en oppdatert Mac mini (hvorav en versjon skal hete Server og komme med Snow Leopard Server), en ny mus kalt «Magic Mouse» med multitouch og en multitouch-pekeplate for stasjonære Mac-er.

Apple holder som regel kortene tett til brystet om hva som er på vei, men noe er det.

- Vi stiller sterkt til julesalget og har noen utrolig flotte produkter i vente for 2010, sa Apple-sjef Steve Jobs om rekordresultatet Apple presenterte i går.

OPPDATERING: Kl. 15:45 norsk tid var Apple Store nede i hele verden. Det bruker å være et sikkert tegn på at noe nytt kommer. Følg med på macworld.no utover kvelden!

Les om: