Apple med nytt iPhone-tilbehør

Apple med nytt iPhone-tilbehør

Ny iPhone bringer med seg nytt etui.

Apples nye fjerdegenerasjons iPhone 4 har flunkende ny design. Og Apples topp-designere har også tatt på seg å bidra med et beskyttende etui.

Les også: Nye iPhone 4 med lovende skjerm

Selv om den nye iPhone-modellen bruker høyteknologisk, bruddsikkert glass både foran og bak så vil noen likevel ønske seg litt ekstra beskyttelse. Og på samme måte som for iPad så har Apple denne gangen designet et etui for den nye vidunder-telefonen.

Hexacolor

I likhet med iPhone 3Gs, kommer også nye iPhone 4 i to farger - sort og hvit. Noen vil hevde at dette egentlig bare er fravær av farge. Og Apple er egentlig kjent for et multi-kolorert design for både iMac og iPod-serien for personlige enheter.

Slik er det altså ikke med iPhone. Men takket være disse nye beskyttelsesomslagene, kan du altså likevel få en liten fargeklatt av en iPhone. Seks forskjellige farger er tilgjengelige - hvit, sort, blå, grønn, oransje og rosa.

Bumper

Serien kalles for Bumper - muligens fordi de påmontert telefonen kan se litt ut som radiobiler (bumper cars). Serien består av gummiringer som trekkes rundt det rustfrie stålbåndet som ligger i telefonens ytterkant, og som også er både telefonens antenner og også innvendige kontruksjon.

Les også: iPhone 4 til Norge om en måned

Du kan lese mer om de tekniske spesifikasjonene for iPhone 4 her .

Les om:

Komponenter