Apple oppdaterer Airport og MacBook-firmware

Apple oppdaterer Airport og MacBook-firmware

Fikser feil med den trådløse forbindelsen og rare lyder i de bærbare Mac-ene.

Tirsdag kveld slapp Apple en rekke oppdateringer. Denne gangen er det Airport for alle Mac-er og firmware og SuperDrive i MacBook og MacBook Pro som får gjennomgå.

AirPort-klientoppdatering 2009-002 gjelder samtlige Mac-er som kjører den seneste versjonen av Snow Leopard (10.6.2). Oppdateringen fikser blant annet en feil som gjorde at du ikke lenger kunne skru av eller på Airport etter å ha oppgradert fra Leopard. I tillegg tar den hånd om et problem med plutselig avbrutt oppkobling etter å ha brukt funksjonen for å vekke datamaskinen over nettverket, samt problemer med å opprette datamaskin-til-datamaskin-nettverk eller dele Internett-forbindelsen på enkelte MacBook-er, MacBook Pro-maskiner eller Mac mini-er.

Den andre oppdateringen gjelder EFI-firmware i MacBook og MacBook Pro, som bare er til for å tillate installasjon av den tredje oppdateringen - SuperDrive-firmwareoppdatering 3.0. Denne skal dempe lyden som den optiske stasjonen lager på disse Mac-ene ved oppstart og etter dvale.

Samtlige oppdateringer er tilgjengelig i Programvareoppdatering for gjeldende Mac-er. Sistnevnte oppdatering krever omstart.

Les om:

Komponenter