Apple spanderer 12 julegaver

Apple spanderer 12 julegaver

Også i år blir det romjuls-overraskelser å få fra iTunes Store.

Er du bekymret for ikke å få nok julegaver? Det er ingen grunn til å være lei seg - i år som i fjor spanderer Apple 12 gaver fra iTunes Store i romjulen.

Det var ikke første gang dette skjedde i fjor, og det kan vel kalles en kjærkommen tradisjon. Mot slutten av året tenker man kanskje med gru på alle kroner som har gått med på iTunes Store. så da er det ekstra hyggelig at Apple deler litt av godene.

Det litt spesielle med denne kampanjen er at den kun kjøres i Europa og Canada - og faktisk ikke i USA. På den annen side har de en rekke gratis-goder i iTunes Store gjennom resten av året, så da blir det vel balanse i universet.

I skrivende stund er ikke den sedvanlige nettsiden klar enda - fjorårets side peker nå bare til iTunes.

12 Days of Christmas

Men Apple er derimot klare med den akkompagnerende iOS-appen for iPhone, iPod touch og iPad. Denne kan lastes ned gratis fra iTunes App Store her . Det er verd å merke seg at man må han en iPhone 3GS eller en 3. generasjons iPod touch eller nyere og minst iOS 4.3. Forøvrig er alle iPad-er støttet.

Den 26. desember kommer den første julegaven. Husk imidlertid å skru på varslinger slik at du får en påminnelse når nedlastingene er klare. For de varer bare i 24 timer.

Og er det ikke fremdeles slik at de beste gavene er de som ikke koster noe?

Les om:

Komponenter