Apples storordre på pekeskjermer

Apples storordre på pekeskjermer

Den myteomspunnede Itablet kan nærme seg lansering.

En tavle-pc med titommers skjerm og samme multitouch-grensesnitt som Iphone. Ryktene har gått lenge om en ny dings fra Apple som allerede er døpt Itablet på internett.

Nå kan de vise seg at ryktene stemmer, i hvert fall om man skal tro Digitimes, som rapporterer at Apple allerede har bestilt skjermer og spesielt forsterkede glasspaneler til sin første håndholdte pc med pekeskjerm.

De ti tommer store skjermene skal produseres av Innolux, mens Foxconns datterselskap G-tech Optoelectronics skal stå for glasspanelene som dekker skjermene. Ifølge Digitimes har denne komponenten skyld i at Itablet har blitt forsinket, fordi Apple vil gjøre glasset ekstra sterkt.

Masseproduksjon i mars

Også Taiwan-baserte Wah Hong Industrial skal ha fått ordre på skjermkomponenter, mens Wintek skal ligge godt an til å bli den andre store produsenten av selve skjermene når masseproduksjonen begynner for fullt.

Ifølge de de samme kildene fra Apples underleverandører skal masseproduksjon av det nye Apple-produktet være i gang i løpet av mars eller april.

Les om:

Komponenter