Årets 18 beste produkter

Årets 18 beste produkter

Status så langt: Microsofts nye erkefiende på topp.

PC Worlds amerikanske søsterredaksjon har tatt et overblikk over årets produkter fram til nå og kåret de beste av dem. Her et knippe av de aller beste:

1 Google Apps Premier Edition (web-applikasjoner)

Det er mulig utskrifter aldri forsvinner, men Google kan bidra til at det kontorløse kontor kommer lenge før det papirløse.

Google's Docs & Spreadsheets får snart selskap av et presentasjonsprogram á la Power Point. Kombinert med Gmail, Google Talk og Google Calendar nærmer denne programpakken seg et levedyktig alternativ til Microsoft Office fortere enn Steve Ballmer & co setter pris på. Dessuten ligger alle programmene og dataene i dem tilgjengelige på nettet. For småbedrifter kan betalversjonen Google Apps Premier Edition gi mer kapasitet, støttetjenester og verktøy for å integrere eksisterende infrastruktur, slik at alle ansatte kan benytte Googels web-applikasjoner, uansett hvor de befinner seg.

Det er mulig utskrifter aldri forsvinner, men Google kan bidra til at det kontorløse kontor kommer lenge før det papirløse.

LES OGSÅ:

Kontorpakke fra Google

Google med Powerpoint-konkurrent

2. Intel Core 2 Duo (desktop CPU)

Superrask, og ikke for dyr. Og den bruker mindre strøm enn forgjengeren. Men kanskje Core 2 Duo er for bra? For med mindre AMD snart kommer opp med en verdig konkurrent, kan fraværet av konkurranse drive prisene på stasjonære pc-er oppover igjen. Så god er nemlig denne prosessoren.

LES VÅR TEST AV FIRE BÆRBARE PC-ER MED CORE 2 DUO HER

3. Nintendo Wii

Den første spillkonsollen som for alvor har fått ikke-spillere på kroken. Med bevegelsesfølsomme styrespaker og masse morsomme spill for alle aldre har dette virkelig blitt en hit for Nintendo.

LES OGSÅ: Nintendo vil stoppe Wii-modding

4. RIM Blackberry 8800 (smart-telefon)

Smartfon med GPS. Ikke noe kamera, men seriøst bra epostprogram. Blackberry 8800 er et strålende forretningsverktøy.

5. Parallels Desktop (virtualiseringsprogram)

Enkelt grensesnitt og imponerende 3D-akselerasjon. Parallels er den enkleste måten å kjøre Windows på (eller andre operativsystemer) i en Apple-maskin med Intel-arkitektur.

6. Infrant Technologies ReadyNAS NV (nettverkslagring)

Dette er strålende saker for delt lagring eller reservekopiering. Infrants 1TB ReadyNAS har goid yteevne og mange nyttige funksjoner, som støtte for uPNP og innebygd skriver-server.

Infrant er også vår testvinner:

LES TESTEN HER.

7. Apple Mac OS X 10.4 "Tiger" (operativsystem)

Vet du om en bra funksjon i Vista som ikke finnes i Tiger? Ikke vi heller.

8. Adobe Premiere Elements 3 (videoredigering)

I likhet med de øvrige produktene i Adobes Elements-serie, gir Premiere deg akkurat de funksjonene for videoredigering som du trenger, til en hyggelig pris.

LES TEST HER

9. Apple TV (nettsending av medieinnhold)

Apples "media streamer" utfører en håndfull nøkkefunksjoner på upåklanderlig vis.

LES OGSÅ:

Kan Apple TV overbevise?

10. Samsung Syncmaster 244T (bredskjerm)

LCD-skjermer i 24 tommers bredde er årets hete format. Samsungs modell er en av de beste, med fremragende bildekvalitet og masse nyttige funksjoner.

NESTE SIDE

Les om: