Årets siste iPad 2-rykter

Årets siste iPad 2-rykter

I januar ventes Apple å introdusere andregenerasjons iPad. Her er de heteste ryktene på tampen av året.

Alle i hele verden forventer at Apple presenterer en ny iPad i løpet av de kommende månedene, og at den slippes for salg i april, nøyaktig ett år etter at den første modellen ble lansert på markedet.

Apple har som vanlig ikke kommentert noe som helst, men spekulasjonene går selvsagt vilt for seg. Her er noen av de heteste ryktene i uken som har gått.

iPad 2

  • Ny, iPod touch-inspirert design med flatere bakside.
  • Bedre høyttalere.
  • Usb-inngang.
  • Sd-kort-inngang
  • Tokjerne-prosessor
  • To kameraer (foran og bak) for FaceTime-videosamtaler.
  • Vil bli tilgjengelig i tre utgaver; WiFi, WiFi+3G for GMS-nettverk og WiFi+3G for CDMA-nettverk (CDMA er mobiltelefonstandarden som en del amerikanske mobilselskaper bruker i stedet for GSM - og som også det norske ICE-mobilnettet baserer seg på).

Flere av ryktene nevnt ovenfor er forsåvidt allerede "kjent", og har dukket opp med jevne mellomrom en god stund nå.

Informasjon om den angivelig nye designen har blitt kjent via bilder og videoklipp av det som visstnok skal være beskyttelsesetuier for den nye modellen. Det japanske nettstedet Macotakara publiserte nylig følgende klipp på YouTube:

Nettstedet 9to5mac hevder dessuten å sitte på tekniske bilder av støpeformer til Pad 2-etuier - her kan vi se en ny og flatere design, et hull til et nytt høyttalersystem, hull til kamera på baksiden og en helt ny portinngang (usb?).

Ifølge analytiker Ming-Chi Kuo i Concord Equity Research har Apple nå bremset produksjonen av iPad fra 2,1 millioner enheter i november til 1,6 millioner enheter i desember. Dette som en forberedelse til lanseringen av den nye tavle-pc-en.

Forhåpentligvis vet vi mer om alt om cirka en måneds tid.

(Kilder: Macworld.se, Macworld.com, 9to5Mac, AppleInsider, Neowin.net, Macotakara)

Les om:

Komponenter