Årets studentkampanje er klar

Årets studentkampanje er klar

Apples «Back To School» er back in business.

Gode nyheter for deg som studerer eller skal studere:

Apples årlige tilbudskampanje for dem som er under utdanning, er offisiell.

I utgangspunktet tilbyr Apple allerede en utdanningsrabatt for både elever og ansatte i utdanningssektoren. Back To School-kampanjen kommer i tillegg til dette, og har begrenset gyldighet.

Tilbudene kommer som et akkompagnement ved kjøp av en iMac, MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro. Den ordinære rabatten er rundt ti prosent avslag på vanlig pris.

Back To School-kampanjen gir deg i tillegg til utdanningsrabatten et gavekort med en verdi på 550 kroner du kan bruke i Mac App Store, App Store og iTunes Store.

Til å kjøpe nødvendig programvare, musikk eller spill for, med andre ord. Trenger du for eksempel å kjøre Windows-programvare, dekker dette gavekortet (verdien av) virtualiseringsløsningen Parallels Desktop for Mac.

Det er altså en litt annerledes strategi som Apple har lagt seg på dette året - tidligere har tilbudet vært en gratis iPod under studentkampanjen. Men kanskje alle har en slik allerede - og kanskje ønsker de seg egentlig en iPhone eller iPad? Nå kan du ihvertfall fylle opp disse med innhold.

Hvem kvalifiserer for kampanjetilbudet?

Universitetsstudenter eller studenter som er tatt opp ved et universitet; foreldre som kjøper for universitetsstudenter eller studenter som er tatt opp ved et universitet, samt utdanningspersonale eller administrativt ansatte på alle nivåer.

Som vanlig legger Apple dette ekstratilbudet til perioden rett i forkant av studiestart. Kampanjen startet 16. juni og varer helt til 20. september 2011. Så du rekker å tjene opp pengene på sommerjobben først.

Du finner tilbudene og betingelser hos Apple her .

Les om:

Komponenter