Babymonitor med iPhone-støtte

Babymonitor med iPhone-støtte

Lyd, video og temperaturmålinger gir deg full trygghet.

Du vet den nagende følelsen av at ikke alt er som det burde være på barnerommet?

Eliminer den med denne babymonitoren fra Withings som på avstand passer på poden via trådløst nett. Kanskje dette er en måte å venne seg til tanken på at den symbolske navlestrengen skal kuttes en gang til cirka 18 år senere?

Withings' Smart Baby Monitor kobles til wlan eller Ethernet, og via egen gratisapp for iPhone eller iPad kan du både lytte og se til gullet. Ikke bare det - det finnes også sensorer for luftfuktighhet og for lufttemperatur som kan leses av.

Og dersom du ikke har tilgang til nett, enten hjemme eller borte, kan du koble deg til monitoren også via Bluetooth (forutsetter nærhet, med andre ord).

Det stopper ikke der heller. Monitoren har et innebygget nattlys, som kan fargestyres i alle regnsbuens kulører. Fra din iPhone. Og så er den en liten musikalsk spilledåse også - spill av en liten godnattvise fra avstand.

Kameraet yter tre megapiksler, og har også en nattmodus for lavlys. Kameraet skal være godt nok til å kunne yte 4x zoom uten forringelse av bildekvaliteten. Er du i samme hus, kobler du deg til trådløsnettet eller Bluetooth, mens du utenfra kan aksessere lyd- og bildestrømmene via 3G.

Monitoren er smart nok (den heter tross alt Smart Baby Monitor) til å kunne varsle deg dersom visse hendelser inntreffer. Det kan for eksempel være lyd om barnet våkner eller gråter.

Withings Smart Baby Monitor er forøvrig pen å se på også, så der har du en liten konkurrent. Monitoren kan kjøpes direkte fra Withings for her . Estimert pris inklusive frakt og norske avgifter er cirka 310 euro. Du får den også for 2749 kroner hos CoolStuff her .

Du kan lese mer om Withings Smart Baby Monitor her . Se en promovideo nedenfor.

Komponenter