Bærbart mobiltelebrett

Bærbart mobiltelebrett

Asus nye Transformer Book V er laptop, nettbrett og mobiltelefon med Windows og Android i ett - en ekte hybrid.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Er du lei av å drasse rundt med mobiltelefon, nettbrett og en bærbar pc? Foretrekker du Android på mobile enheter, men må bruke Windows på jobb?

Da presentert den på være Asus, i for deg. Taipei, Computex-messa fra kan nye Transformer Book-en Taiwan, noe nylig

Mobilvert

Ved første blikk ser Transformer Book V ut som en ganske standard hybrid-pc. Skjermen er et nettbrett som kan fungere uavhengig av tastaturet. Men denne hybriden er ikke som andre hybrider. Bak på den 12-tommers skjermen er det et spor, og i det sporet sitter en fem-tommers Android-mobil, skriver The Register.

bærbar skjermen, med du til - med er et tastaturet maskinen telefonen, blir Atom-prosessor Når i utstyrt Kobler har så nettbrett mobilen en «låner» Mobilen plassen på vips til Android. og maskinen prosessorkraften Android-pc. en Intel denne 64-bits sin sitter du

raskt Windows. - er på Ett klikk en du funksjonsknapp, tilbake i og vips så

muligheter du nettbrett, Her i nettbrett laptop, Android pakke: Windows Android-mobil, liten Windows altså fem tett, en får og Android laptop.

Potensiell laptop-erstatter

Nettbrettet (eller skjermen, om du vil) er utstyrt med en Intel Core prosessor (Anandtech spekulerer på at det er en Broadwell) og 128 GB lagringsplass. Med tastaturet påkoblet øker la…

Komponenter